Töltés

Bemutatkozik a Prime Ride.

Ahol a terv és az álom összeér

Miben segíthetünk Neked?

Márkafüggetlen járműimportra koncentráló cégünk olyan fiatal (új és használt) járművek konkrét ügyféligényekhez alkalmazkodó beszerzésével foglalkozik, melyek a magyar piacon nem vagy nehezen érhetőek el: 

Vagyis átvizsgált és minősített járművek, biztos forrásból, ismert szervizháttérrel.

Vállalkozásunk célja

Igényfelméréssel, személyes tanácsadással, teljes szolgáltatási palettával állunk ügyfeleink rendelkezésére, nem csak az álomautóik felkutatásával, de azok legmegfelelőbb finanszírozási, biztosítási csomagjainak összeállításával is.

Banki nyílt és zártvégű vagy flottakezelői megoldásokat is kínálunk, szakértelemmel, több mint 25 éves tapasztalattal és múltal.

A Sajó Autó Prémium Kft. hátterét az 1993 óta működő miskolci Sajó Autó cégcsoport jelenti, Opel, Peugeot és Citroen újautók márkaképviselete, használtautó értékesítés, flottakezelés és szerviz. Munkatársaink sok éves járműipari tapasztalattal, ügyfélorientáltan, barátságos hangulatban várják érdeklődését, a legmagasabb szolgáltatási színvonallal együtt.

Irodánk Budaörsön, a Szabadság út 117 alatt a Budaörs Office Park-ban, székhelyünk és Telephelyünk Miskolcon, a József Attila u. 82 szám alatt található.

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kiváló szakértőink segítségedre lesznek

Román Attila